Novedades en tu biblioteca

Categoría: Noticias

Fecha:

Estás en Inicio » Noticias » Novedades en tu biblioteca

Septiembre 2018. Novedades destacadas de la Sección Adultos
DIÀNIA, TERRA NOSTRA. JUST I. SELLÉS. 
Diània terra nostra és un emocionat viatge per les més antigues sendes de les nostres muntanyes, una expedició encapçalada i guiada per tres personatges il·lustres, possiblement els més entusiastes i erudits exploradors que ha conegut mai l’agraciada Diània: Cavanilles, Joan Pellicer i Rafael Cebrián. Tots tres ens portaran de la mà pels més bells paisatges de la terra, de vegades acompanyats d’altres entesos col·laboradors, avançant tots junts en grup per vells camins empedrats, sovint sobre un bon talló de neu, o per estretes sendes cingleres, plovent, al capvespre, o ja en nit tancada, en altres ocasions progressant individualment en segura cordada per angostos barrancs, o per fabuloses crestalleres, a poqueta nit, o en clarejar el dia, albirant paisatges rocallosos, corprenedors, tardorencs, majestuosos, feridors: castells enlairats, penyals impossibles, poderosos cims i esmolats crestalls, barrancs que bramen ses aigües, joioses fontetes, vertiginosos penya-segats, ombrívoles caves, despoblats solitaris i oblidats, enrunades torres i talaies, captivadores valls, ullals, coves, illots, tolls i marjals, entre altres nombrosos i encisadors indrets.

 

Septiembre 2018. Novedades destacadas de la Sección Infantil
GERMANS! ROCIO BONILLA. 
–Tindre un germà és molt molest! Sembla una mona, sempre fent pallassades.

–Tindre una germana també és molt molest! Tot li sembla malament i no em deixa jugar al que vull.

Però, a vegades, els germans són una gran ajuda i junts viuen moments molt divertits. Potser, tindre un germà o una germana no està tan malament… però, i ser tres a casa?! Això sí que no!

 

Septiembre 2018. Novedades destacadas de la Sección Infantil
UNA CASA PER A TOM. LEO TIMMERS. 
Tom no ix mai al carrer, fins que Vera li proposa jugar a acaçar-se. Mentre la persegueix, Tom es perd.

Com aconseguirà tornar a casa?

«Amb una tècnica de pinzell impressionant, Leo Timmers crea imatges que pareixen tan reals com la vida mateixa i que voldries poder agafar i traure de la pàgina». De Volkskrant.

 

Septiembre 2018. Novedades destacadas de la Sección Infantil
EL MONSTRE DE L’ARMARI EXISTEIX… I T’HO DEMOSTRARÉ! ANTOINE DOLE. 
Saps per què la meua habitació està sempre desordenada? O per què tinc tants calcetins desparellats? I qui creus que és el culpable que els meus cabells estiguen tan despentinats quan m’alce de matí? Sí, el monstre de l’armari existeix! Els pares creuen que tot són excuses que m’invente, però jo sé on viu i demostraré que el monstre és el causant de les malifetes.

 

Te puede interesar

Pin It on Pinterest

Share This