EL BOSC DE LES OMBRES

Estás en Inicio » novedad » EL BOSC DE LES OMBRES

EL BOSC DE LES OMBRES

Autor: Ignasi Garcia Barba

Seccion: Juvenil

Signatura J-N/GAR/bos

V PREMI ALTEA DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL 

El Miquel i la Rosa arriben a la vall Negra des de la ciutat per allotjar-se provisionalment a casa del seu avi, que viu aïllat al bosc i manté una relació distant amb la família.

El Xavi, germà gran del Miquel i la Rosa, ha patit un greu accident de cotxe i els pares l’han d’atendre a l’hospital.

Mentre són a la vall Negra, el Miquel i la Rosa coneixen la Teresa, una jove que viu al bosc amb la mare, i que guarda un gran secret. Les coses comencen a complicar-se quan unes estranyes criatures que habiten aquell bosc es desperten i comencen a atacar els seus habitants.

El bosc de les ombres és una novel·la intrigant, inquietant, vibrant, impactant. Trepidant. «Quan la vaig llegir no vaig poder dormir en tota la nit! Com no havíem de premiar-la?», confessava un dels membres del Jurat del Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil.

Cal advertir-ho, per tant: si voleu dormir plàcidament, avorridament, sense emocions ni excitacions —sense aquella sensació de tenir el cor en un pessic i sentir un camí de formigues corrent per l’esquena—, és millor que no us atreviu a llegir aquest llibre. La por, el misteri, l’amor i la tendresa que conté —ai!—potser no són aptes per a tots els públics.

Fecha de alta:

Te puede interesar

Pin It on Pinterest

Share This