COM ÉS DE GRAN EL MEU VOLER!

Estás en Inicio » novedad » COM ÉS DE GRAN EL MEU VOLER!

COM ÉS DE GRAN EL MEU VOLER!

Autor: Modest Barrera Aymerich

Seccion: Adultos

Signatura N BAR com

Premi Carmelina Sánchez-Cutillas de Novel·la i Prosa Creativa dels Premis Altea 2022.

Ambientada en la postguerra, els protagonistes de la novel·la se submergeixen en una relació epistolar obligada per la repressió exercida en aquells temps: unes circumstàncies que evidentment no són propícies per a l’amor, sentiment que pot ser alliberador però que, en la mesura en què ennuvola la raó, també pot causar víctimes.

En aquest sentit podríem dir que Com és de gran el meu voler! és una obra sobre els estralls d’una guerra que pràcticament no va deixar a ningú indemne, encara que el dolor d’alguns va ser major que el d’uns altres, com per exemple les persones que es van veure obligades a romandre amagades durant molts anys.

Aquest és el punt de partida i també el fil conductor d’una història que comença amb una declaració d’amor aparentment impossible, la qual permet als protagonistes reviure temps passats, determinar responsabilitats, descobrir conjures, intentar esquivar revenges i, en definitiva, sofrir la misèria moral que els toca viure però de la qual també són responsables.

Fecha de alta:

Pin It on Pinterest

Share This